SPONSORING

Door onze winst te doneren en met het houden van speciale evenementen sponsoren wij de Stichting My Breath My Music.

Help ook mee en doneer uw cd's en/of platen. 
Van de gedoneerde platen en cd's gaat de gehele opbrengst naar My Breath My Music.
 
Doelstelling van de Stichting My Breath My Music 
Mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid bieden tot het maken van muziek, onder andere door middel van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten. 

Wat doet stichting My Breath My Music?
We ondersteunen: Kinderen uit onze doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. 
We ontwikkelen: Een ander doel is het ontwikkelen en aanpassen van elektronische muziekinstrumenten. 
We adviseren: Mensen met een handicap kunnen advies krijgen over welk elektronisch instrument zij zouden kunnen bespelen.
Wij inspireren: Om te laten zien wie wij zijn verzorgen wij workshops en geven demonstraties. Dit wordt niet alleen gezien als inspiratie voor de toeschouwers maar ook voor onze deelnemers. Zij hebben zo een platvorm waar zij hun verworven muzikale vaardigheden kunnen laten zien aan een breed publiek. hebben zij zo een voorbeeld functie in de maatschappij. Muzikaliteit zit in ons allen en dat laten onze deelnemers zien en horen.
 

Missie
Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met een ernstige handicap muziek kunnen gaan maken. Samen met andere of alleen. Kinderen uit onze doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. Dit gebeurt laagdrempelig. Wij vragen slecht een kleine jaarlijkse bijdrage voor het onderhoud aan de muziekinstrumenten
Hierbij richten wij ons op Nederland. Wij hebben een kleine hoeveelheid instrumenten op voorraad die wij zelf aanpassen en ontwikkelen zelf nieuwe instrumenten.
 


Situatie
21 november 2008 de stichting My Breath My Music opgericht.
Een mijlpaal was de ontwikkeling van de Magic Flute, een muziekinstrument dat zonder handen bespeeld kan worden. Maar ook de door ons ontwikkelde gratis muzieksoftware  vind gretig aftrek. Daarnaast zijn er nog meer instrumenten ontwikkeld, hiervoor verwijzen wij naar de website.
Op dit ogenblik zijn er 70 muziekinstrumenten uitgeleend aan kinderen met een ernstige beperking.
Een andere mijlpaal is het concert dat 9 oktober 2016 werd gegeven door tal van de ernstig gehandicapte muzikanten samen met onze ambassadeur Candy Dulfer.


 
Contactinformatie

Ruud van der Wel
Telefoon: 06 50574970
E-mail: info@mybreathmymusic.com
Adres: Ringdijk 84, 3054 KV  Rotterdam, Nederland