✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Johnny Rivers ‎– The History Of Johnny Rivers [idnr:14524]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Liberty ‎– LBS 83 461/62 X
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Germany
Released: 1972
Style: Psychedelic Rock, Classic Rock
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1  Seventh Son 
A2  Mountain Of Love 
A3  I'm In Love Again 
A4  Blowin' In The Wind 
A5  Where Have All The Flowers Gone 
A6  Secret Agent Man 
B1  The Snake 
B2  Memphis 
B3  Muddy Water 
B4  Ode To John Lee 
C1  Baby l Need Your Lovin' 
C2  Hey Joe 
C3  Poor Side Of Town 
C4  If I Were A Carpenter 
C5  Jesus Is A Soul Man 
C6  Wrote A Song For Everyone 
D1  Muddy River 
D2  Summer Rain 
D3  You Better Move On 
D4  The Tracks Of My Tears 
D5  Fire And Rain 
D6  Into The Mystic

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072