✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

2 Of Us - Original Memphis Rock&Roll Vol.1 [idnr:08311]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Sun ‎– ELD 971
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Netherlands
Style: Rock & Roll
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 –Jerry Lee Lewis Whole Lotta Shakin' Goin On
A2 –Carl Perkins Blue Suede Shoes
A3 –Carl McVoy You Are My Sunshine
A4 –Warren Smith (3) Rock & Roll Ruby
A5 –Carl Perkins Honey Don't
A6 –Carl Mann Mona Lisa
B1 –Bill Justis Raunchy
B2 –Roy Orbison Ooby Dooby
B3 –Charlie Rich Lonely Weekends
B4 –Jerry Lee Lewis Great Balls Of Fire
B5 –Billy Lee Riley Red Hot
C1 –The Ad Libs The Boy From New York City
C2 –The Dixie Cups People Say
C3 –The Jelly Beans Baby Be Mine
C4 –The Shangri-Las Remember (Walking In The Sand)
C5 –The Trade Winds New York's A Lonely Town
C6 –The Jelly Beans I Wanna Love Him So Bad
D1 –The Dixie Cups Chapel Of Love
D2 –Alvin Robinson Down Home Girl
D3 –Evie Sands I Can't Let Go
D4 –The Ad Libs He Ain't No Angel
D5 –The Shangri-Las Leader Of The Pack
D6 –Alvin Robinson Let The Good Times Roll


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt