✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Ray Charles ‎– Ray Charles [idnr:10233]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Armando Curcio Editore ‎– HP-29
Format: Vinyl, LP, Compilation
Country: Italy
Released: 1982
Style: Jazz, Blues
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 See See Rider
A2 Walkin' And Talkin'
A3 I Wonder Who's Kissing Her Now
A4 I Had My Fun
A5 Kiss Me Baby
A6 Snow Is Fallin'
A7 I Won't Let You Go
B1 If I Give My Love
B2 Blues Is My Middle Name
B3 Tell Me Baby
B4 I'm Glad For Your Sake (But I'm Sorry For Mine)
B5 Baby Let Me Hold Your Hand
B6 Sitting On Top Of The World
B7 All The Girls In Town


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt