✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Ike & Tina Turner ‎– "What You Hear Is What You Get" - Live [idnr:11084]

€ 8,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Sunset Records ‎– 5D 128-99577/8
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Reissue
Country: Netherlands
Style: Funk / Soul
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good (VG)*


A1 Introduction
A2 Piece Of My Heart
A3 Everyday People
A4 Introduction To Tina
A5 Doin' The Tina Turner
A6 Sweet Soul Music
A7 Ooh Poo Pah Doo
B1 Honky Tonk Woman
B2 A Love Like Yours (Don't Come Knockin' Everyday)
B3 Proud Mary
B4 (Encore Of) Proud Mary
C1 Proud Mary (Continued)
C2 I Smell Trouble
C3 Ike's Tune
C4 I Wan't To Take You Higher
D1 I've Been Loving You Too Long
D2 Respect


Speciale Aanbieding

€ 31,95 € 27,95

Speciale Aanbieding

€ 31,95 € 27,95

Zolang de voorraad sterkt

David Bowie ‎– Clareville Grove Demos
3x 7inch