✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Record Store Day 2022

Floor Jansen is dit jaar de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day. Speciaal voor deze gelegenheid verschijnt er een 7 inch single die gedurende deze dag gratis en exclusief verkrijgbaar is. 

Als zangeres van Nightwish is Floor Jansen een prominente verschijning in de internationale rock en metal scene, een wereld waarin fysieke media – lp’s, cd’s, dvd’s en box sets – altijd heel belangrijk zijn gebleven.

De zangeres heeft zelf ook regelmatig aangegeven het heel belangrijk te vinden dat de albums waarbij ze betrokken is in deze ’tastbare’ vorm uitkomen.

Inmiddels is Floor volop bezig met een solo album, waarvan de eerste single fysiek verschijnt tijdens Record Store Day.

Floor over het ambassadeurschap: “Ik ben heel trots ambassadeur te zijn van Record Store Day Nederland. De platenzaak is toch wel dé plek waar je als muziekliefhebber met andere muziekliefhebbers kunt praten over muziek. De comeback van vinyl bewijst maar weer dat voor veel mensen fysiek product heel belangrijk is en dat willen we graag zo houden, zeker als muzikant!”

De eerste solo single van Floor Jansen staat op de goudkleurige 7 inch single die speciaal voor Record Store Day is geperst. De eerste klanten die op zaterdag 23 april een aankoop doen  krijgen deze gratis mee naar huis. Helaas moeten we wel een voorbehoud maken, wat of en hoeveel wij er krijgen van de 5.000 is de vraag, dus geen garanties! Dat geldt helaas ook voor de speciale releases van die dag. Onze leverancier heeft al aangegeven problemen te hebben met de distrubutie.

Dat neemt niet weg dat we er een leuk feestje van gaan maken.

 

Dit is het programma:
09.00 - 11.00 uur  10% EarlyBird korting
11.00 - 13.00 uur  DJ Shakedown Benny
14.00 - 15.30 uur  Optreden van My Breath My Music

Tevens is er een Loterij;
Ontvang bij iedere besteding van €10,- een lot en maak kans op een Victrola platenspeler.