✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Shirley Bassey ‎– The Shirley Bassey Singles Album [idnr:18366]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: United Artists Records ‎– 5C 062-96351,
Format: LP, Vinyl
Country: Nederland
Released: 1976
Style: Jazz, Pop
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Something
A2 (Where Do I Begin) Love Story
A3 Diamonds Are Forever (From The United Artists Film Of The Same Name)
A4 The Fool On The Hill
A5 Make The World A Little Younger
A6 Big Spender (From The Musical 'Sweet Charity')
B1 Never, Never, Never (Grande, Grande, Grande)
B2 When You Smile
B3 If You Go Away (Ne Me Quitte Pas)
B4 And I Love You So
B5 Does Anybody Miss Me
B6 For All We Know (From The Film 'Lovers And Other Strangers')


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072