✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

David McWilliams Vol. 2 [idnr:09402]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Capri ‎– CA 15-H
Format: Vinyl, LP, Album
Country: Belgium
Released: 1972
Style: Pop Rock
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Days Of Pearly Spencer
A2 Can I Get There By Candlelight
A3 For Josephine
A4 How Can I Be Free
A5 Brown Eyed Gal
A6 Marlena
B1 For A Little Girl
B2 Lady Helen Of The Laughing Eyes
B3 Time Will Not Wait
B4 What's The Matter With Me
B5 There's No Lock Upon My Door
B6 Tomorrow's Like Today


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072