✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Everly Brothers, The ‎– Living Legends [idnr:13774]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Warwick Records ‎– WW 5027
Format: Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Country: UK
Released: 1980
Style: Rock & Roll, Classic Rock
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1  Wake Up Little Susie
A2  Oh What A Feeling
A3  Brand New Heartache
A4  When Will I Be Loved
A5  Rip It Up
A6  Since You Broke My Heart
A7  Bird Dog
A8  Lightning Express
A9  Problems
A10 Like Strangers
A11 This Little Girl Of Mine
A12 (Till) I Kissed You
B1  All I Have To Do Is Dream
B2  Keep A Knockin'
B3  Maybe Tomorrow
B4  Claudette
B5  Devoted To You
B6  Poor Jenny
B7  Let It Be Me
B8  Be-Bop-A-Lula
B9  Take A Message To Mary
B10 Leave My Woman Alone
B11 I Wonder If I Care As Much
B12Bye Bye Love


Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Zolang de voorraad sterkt

David Bowie - Best of Seven Months In America