✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Connie Francis ‎– Who's Happy Now? [idnr:13545]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: United Artists Records ‎– UAS 30182
Format: Vinyl, LP, Album
Country: UK
Released: 1978
Style: Disco
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Where The Boys Are
A2 Number One With A Heartache
A3 (Til) I Kissed Ya
A4 Whisperin'
A5 Lovin' Man
A6 Far And Near Forever And Always
B1 Cryin' In The Rain
B2 (You Bring Out) The Best Of The Woman In Me
B3 A-Ba-Ni-Bi
B4 Talk Back Trembling Lips
B5 What Have I Got, I've Got You Babe
B6 My Mother's Eyes


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072