✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Lionel Hampton ‎– The Lionel Hampton Collection [idnr:13066]

€ 6,95

Levertijd: 2 a 3 dagen
Label: Deja Vu ‎– DVLP 2065
Format: Vinyl, LP, Compilation
Country: Italy
Released: 1986
Genre: Jazz
Style: Jazz

Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*
Opmerking: 2de hands


A1 Airmail Special
A2 Hava Nagila
A3 Cool Train
A4 Oh, Lady Be Good
A5 Cryin'
A6 Song Of The Negev
A7 Gladysee Bounce
A8 Helpless
A9 Railroad N.1
A10 I Can't Believe That You're In Love With Me
B1 Cry Of The Blues
B2 Don't Feel The Scene Salty
B3 Wild Bill
B4 Hannah! Hannah!
B5 Mc. Ghee
B6 Kingfish
B7 Playboy's Theme
B8 Juice And More Juice
B9 Exodus
B10 A Kiss Was Just A Kiss


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072