✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Bill Haley ‎– The Bill Haley Collection [idnr:18314]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Pickwick Records ‎– PDA 006
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: UK
Released: 1975
Style: Country Rock, Rock & Roll
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Rock Around The Clock
A2 Skinny Minnie
A3 Ling-Ting-Tong
A4 Rock The Joint
A5 Rock-A-Beatin' Boogie
B1 See You Later Alligator
B2 Flip, Flop And Fly
B3 Love Letters In The Sand
B4 The Saints Rock & Roll
B5 Shake Rattle & Roll
C1 Dance Around The Clock
C2 Games People Play
C3 A Little Piece At A Time
C4 I Wouldn't Have Missed It For The World
C5 Bony Moronie
C6 There's A New Moon Over My Shoulder
D1 Me And Bobby McGee
D2 How Many
D3 Who'll Stop The Rain
D4 Pink Eyed Pussycat
D5 Travellin' Band
D6 No Letter Today


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072