✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Mike Bloomfield And Al Kooper ‎– The Live Adventures [idnr:18236]

€ 18,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: CBS ‎– S 66216
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Stereo
Country: Nederland
Released: 1969
Style: Blues Rock, Electric Blues
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Opening Speech
A2 The 59th Street Bridge Song (Feelin' Groovy)
A3 I Wonder Who
A4 Her Holy Modal Highness
B1 The Weight
B2 Mary Ann
B3 Together 'Til The End Of Time
B4 That's All Right
B5 Green Onions
C1 Opening Speech - Al Kooper
C2 Sonny Boy Williamson
C3 No More Lonely Nights
D1 Dear Mr. Fantasy
D2 Don't Throw Your Love On Me So Strong
D3 Finale - Refugee


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072