✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Elton John ‎– Blue Moves [idnr:16942]

€ 6,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: MCA Records ‎– MCA2-11004
Format: 2 × Vinyl
Country: US
Released: 1976
Style: Pop/Rock
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Your Starter For...
A2 Tonight
A3 One Horse Town
A4 Chameleon
B1 Boogie Pilgrim
B2 Cage The Songbird
B3 Crazy Water
B4 Shoulder Holster
C1 Sorry Seems To Be The Hardest Word
C2 Out Of The Blue
C3 Between Seventeen And Twenty
C4 The Wide-eyed And Laughing
C5 Someone's Final Song
D1 Where's The Shoorah?
D2 If There's A God In Heaven (What's He Waiting For?)
D3 Idol
D4 Theme From A Non-Existent TV Series
D5 Bite Your Lip (Get Up And Dance!)



Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt