✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Frankie Goes To Hollywood ‎– Welcome To The Pleasuredome [idnr:16632]

€ 12,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Island Records ‎– 302 419-977
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Stereo
Country: Europe
Released: 1984
Style: Synth-pop
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


Ⓕ Pray Frankie Pray
A1 Well…
A2 The World Is My Oyster
A3 Snatch Of Fury (Stay)
A4 Welcome To The Pleasure Dome
Ⓖ Say Frankie Say
B1 Relax (Come Fighting)
B2 War (…And Hide)
B3 Two Tribes (For The Victims Of Ravishment)
Ⓣ Stay Frankie Stay
C1 Ferry (Go)
C2 Born To Run
C3 San Jose (The Way)
C4 Wish (The Lads Were Here)
C5 Including The Ballad Of 32
Ⓗ Play Frankie Play
D1 Krisco Kisses
D2 Black Night White Light
D3 The Only Star In Heaven
D4 The Power Of Love
D5 Bang…



Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt