✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Nieuw Vinyl

Iron Fists, The man with the - Soundtrack [idnr:16019]

€ 22,50
Iron Fists, The man with the  - Soundtrack [idnr:16019]
Nieuw Vinyl

Nieuw Vinyl
2 a 3 dagen
Label: Music On Vinyl ‎– MOVLP700
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition, Numbered, Silver, 180 gram
Country: Europe
Released: 21 Sep 2018
Style: Soundtrack
Media: Mint (M)*
Sleeve: Mint (M)*
New Vinyl, Factory Sealed


A1 –The Black Keys & RZA The Baddest Man Alive
A2 –Ghostface Killah, M.O.P. & Pharoahe Monch Black Out
A3 –Kanye West White Dress
A4 –The Revelations & Tre Williams I Forgot To Be Your Lover

B1 –Idle Warship aka Talib Kweli & RES Get You Way (Sex As A Weapon)
B2 –The Wu-Tang Clan* & Kool G Rap Rivers Of Blood
B3 –Method Man, Freddie Gibbs & Street Life Built For This
B4 –Killa Sin The Archer
C1 –RZA & Flatbush Zombies Just Blowin' In The Wind
C2 –Corinne Bailey Rae Chains
C3 –Pusha T, Raekwon, Joell Ortiz & Danny Brown (2) Tick Tock
C4 –Frances Yip Green Is The Mountain
D1 –The Wu-Tang Clan* Six Directions Of Boxing
D2 –Mable John Your Good Thing Is About To End
D3 –Wiz Khalifa, Ghostface Killah & Boy Jones I Go Hard


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt