✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Nieuw Vinyl

Who ‎The – Odds & Sods [idnr:15980]

€ 40,00
Who ‎The – Odds & Sods  [idnr:15980]
Nieuw Vinyl

Nieuw Vinyl
2 a 3 dagen
Label: Polydor ‎– 7712462
Format: All Media, Album, Limited Edition, Reissue, Remastered, Stereo
Vinyl, LP, Red
Vinyl, LP, Yellow
Country: Europe
Released: 29 Aug 2020
Style: Hard Rock, Mod
Media: Mint (M)*
Sleeve: Mint (M)*
New Vinyl, Factory Sealed


Odds & Sods
A1 Postcard
A2 Now I'm A Farmer
A3 Put The Money Down
A4 Little Billy
A5 Too Much Of Anything
A6 Glow Girl
B1 Pure And Easy
B2 Faith In Something Bigger
B3 I'm The Face
B4 Naked Eye
B5 Long Live Rock
C1 Zoot Suit
C2 Here 'Tis
C3 Leaving Here
C4 Baby Don't You Do It
C5 Young Man Blues
C6 Dogs Part Two
C7 Here For More
C8 The Seeker
D1 Heaven And Hell
D2 I Don't Even Know Myself
D3 When I Was A Boy
D4 Waspman
D5 We Close Tonight
D6 Water


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt