✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen


Vanilla Fudge ‎– Psychedelic Sundae [idnr:15973]

€ 22,50
Vanilla Fudge ‎– Psychedelic Sundae  [idnr:15973]

Nieuw Vinyl
2 a 3 dagen
Label: Music On Vinyl ‎– MOVLP1302
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Europe
Released: 09 Feb 2015
Style: Psychedelic Rock, Acid Rock
Media: Mint (M)*
Sleeve: Mint (M)*
New Vinyl, Factory Sealed


A1 You Keep Me Hangin' On
A2 Where Is My Mind
A3 The Look Of Love
A4 Ticket To Ride
A5 Come By Day, Come By Night
B1 Take Me For A Little While
B2 That's What Makes A Man
B3 Season Of The Witch
B4 Shotgun
C1 Thoughts
C2 Faceless People
C3 Good Good Lovin'
C4 Some Velvet Morning
D1 I Can't Make It Alone
D2 Lord In The Country
D3 Need Love
D4 Street Walking Woman
D5 All In Your Mind


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt