✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Nederpop 1 - 30 Hits Uit De Jaren '60 [idnr:16027]

€ 8,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Philips ‎– 6601 018
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Netherlands
Released: 1981
Style: Pop/Rock
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 –After Tea Not Just A Flower In Your Hair
A2 –The Shoes No Money For Roses
A3 –Het (2) Ik Heb Geen Zin Om Op Te Staan
A4 –Golden Earrings* Dong-dong-di-ki-di-ki-dong
A5 –Cuby & The Blizzards* Another Day, Another Road
A6 –Boudewijn De Groot Welterusten Mijnheer De President
A7 –Bintangs Ridin' On The L & N
A8 –Jay-Jays Bald Headed Woman
B1 –Les Baroques Working On A Tsjing Tsjang
B2 –Boots (9) In The Beginning
B3 –The Free (2) Keep In Touch
B4 –The Jets (4) Goldfinger
B5 –Q65 I Despise You
B6 –Swinging Soul Machine Stop The Machine
B7 –Livin' Blues Sonny Boy (You Better Watch Yourself)
C1 –Ro-d-ys Take Her Home
C2 –Frans Krassenburg Golden Earrings
C3 –Zen (8) Hair
C4 –Wally Tax Let's Forget What I Said
C5 –The Rob Hoeke Rhythm & Blues Group Drinking On My Bed
C6 –Q65 You're The Victor
C7 –The Jumping Jewels Irish Washerwoman
C8 –Armand Ben Ik Te Min
D1 –Cuby & The Blizzards* Window Of My Eyes
D2 –The Free (2) Soul Party
D3 –Rene & His Alligators* Guitar Boogie
D4 –Peter Koelewijn & Zijn Rockets Kom Van Dat Dak Af
D5 –Blues Dimension Battlefield Of Love
D6 –Ekseption Air
D7 –After Tea Snowflakes On Amsterdam


Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Zolang de voorraad sterkt

U2 - Boston FM May 1983