✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Heroes Of Rock'n Roll [idnr:16024]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: MCA Records ‎– 202 506
Format: Vinyl, LP
Country: Netherlands
Released: 1980
Style: Rock & Roll
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 –Bill Haley Shake Rattle & Roll
A2 –Little Richard Tutti Frutti
A3 –Buddy Holly That'll Be The Day
A4 –Brenda Lee I'm Sorry
A5 –Lloyd Price Stagger Lee
A6 –Tommy Roe Sheila
A7 –Danny & The Juniors At The Hop
A8 –The Everly Brothers* Bye Bye Love
B1 –Mama's & Papa's* I Saw Her Again Last Night
B2 –Brian Hyland Ginnie Come Lately
B3 –Pat Boone Bernadine
B4 –Barry McGuire Eve Of Destruction
B5 –Steppenwolf Born To Be Wild
B6 –The Surfaris Wipe Out
B7 –Len Barry 1-2-3
B8 –Fats Domino There Goes My Heart Again


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072