✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Phil Spector ‎– The Anthology '59-'62 [idnr:15954]

€ 16,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Not Now Music ‎– NOT2LP176
Format: 2 × Vinyl, Compilation, LP
Country: Europe
Released: 08 Apr 2013
Style: Pop/Rock
Media: Near Mint (NM or M-)*
Sleeve: Near Mint (NM or M-)*


A1 –The Crystals He's A Rebel
A2 –Gene Pitney Every Breath I Take
A3 –Curtis Lee Under The Moon Of Love
A4 –Bob B. Soxx And The Blue Jeans Zip A Dee Doo Dah
A5 –The Alley Cats Puddin' N' Tain
A6 –Connie Francis Second Hand Love
A7 –The Teddy Bears To Know Him Is To Love Him
A8 –Phil Harvey (2) Bumbershoot
B1 –Ruth Brown Anyone But You
B2 –Curtis Lee Pretty Little Angel Eyes
B3 –Ben E. King First Taste Of Love
B4 –Connie Francis Gonna Git That Man
B5 –The Crystals Oh Yeah, Maybe Baby
B6 –Gene Pitney Mr. Moon, Mr. Cupid & I
B7 –The Top Notes Twist & Shout
B8 –Arlene Smith Love, Love, Love
B9 –Phil Harvey (2) Willy Boy
C1 –The Crystals He Hit Me (And It Felt Like A Kiss)
C2 –Johnny Nash A World Of Tears
C3 –Gene Pitney Dream For Sale
C4 –The Teddy Bears Til You'll Be Mine
C5 –Curtis Lee Beverley Jean
C6 –The Top Notes Always Late
C7 –Ben E. King Young Boy Blues
C8 –Billy Storm A Kiss From Your Lips
C9 –Spectors Three I Really Do
D1 –Ben E. King Spanish Harlem
D2 –Billy Storm When You Dance
D3 –The Paris Sisters I Love How You Love Me
D4 –The Blackwells I
D5 –The Castle Kings You Can Get Him - Frankenstein
D6 –The Creations Shang Shang
D7 –The Ducanes I'm So Happy
D8 –Spectors Three Mr. Robin
D9 –The Crystals Uptown



Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Zolang de voorraad sterkt

U2 - Boston FM May 1983