✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Shadows, ‎The – String Of Hits [idnr:15538]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: EMI ‎– 1A 062-07126
Format: Vinyl, LP
Country: Netherlands
Released: 1979
Style: Rock
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Riders In The Sky
A2 Parisienne Walkways
A3 Classical Gas
A4 Theme From The Deer Hunter (Cavatina)
A5 Bridge Over Troubled Water
A6 You're The One That I Want
B1 Heart Of Glass
B2 Don't Cry For Me Argentina (Recorded Live In Concert)
B3 Song For Duke
B4 Bright Eyes
B5 Rodrigo's Guitar Concerto De Aranjuez (Theme From The 2nd Movement)
B6 Baker Street


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072