✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Buddy Holly ‎– The Hit Singles Collection [idnr:15434]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: MCA Records ‎– 252 459-1
Format: Vinyl, LP
Country: Europe
Released: 1985
Style: Rock & Roll
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*
sticker on sleeve



A1 Peggy Sue
A2 Listen To Me
A3 Rave On
A4 Early In The Morning
A5 Heartbeat
A6 It Doesn't Matter Anymore
A7 Midnight Shift
A8 Peggy Sue Got Married
A9 True Love Ways
B1 Learning The Game
B2 What To Do
B3 (You're So Square) Baby, I Don't Care
B4 Valley Of Tears
B5 Reminiscing
B6 Brown Eyed Handsome Man
B7 Bo Diddley
B8 Wishing
B9 You've Got Love
B10 Love's Made A Fool Of You


Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Zolang de voorraad sterkt

U2 - Boston FM May 1983