✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

I'm Your Fan: The Songs Of Leonard Cohen By... [idnr:15332]

€ 25,00

Nieuw Vinyl 
2 a 3 dagen
Label: Music On Vinyl ‎– MOVLP1242
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation, Reissue, 180 Gram
Country: Europe
Released: 16 Oct 2014
Style: Pop, Rock
Media: Mint (M)*
Sleeve: Mint (M)*
Factory Sealed 


A1 –The House Of Love Who By Fire
A2 –Ian McCulloch Hey, That's No Way To Say Goodbye
A3 –Pixies I Can't Forget
A4 –That Petrol Emotion Stories Of The Street
A5 –The Lilac Time Bird On The Wire
B1 –Geoffrey Oryema Suzanne
B2 –James So Long Marianne
B3 –Jean-Louis Murat Avalanche IV
B4 –David McComb & Adam Peters Don't Go Home With Your Hard-On
C1 –R.E.M. First We Take Manhattan
C2 –Lloyd Cole Chelsea Hotel
C3 –Robert Forster Tower Of Song
C4 –Peter Astor Take This Longing
C5 –Dead Famous People True Love Leaves No Traces
D1 –Bill Pritchard I'm Your Man
D2 –The Fatima Mansions A Singer Must Die
D3 –Nick Cave & The Bad Seeds Tower Of Song
D4 –John Cale Hallelujah


Speciale Aanbieding

€ 22,50 € 20,00

Speciale Aanbieding

€ 22,50 € 20,00

Zolang de voorraad sterkt

#1 Christmas Legends - The Ultimate Collection