✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen


Ayreon ‎– Transitus [idnr:15296]

€ 27,50 € 22,50
Ayreon ‎– Transitus [idnr:15296]

Nieuw Vinyl 


Fatum Horrificum
A1a Graveyard
A1b 1884
A1c Daniel And Abby
A1d Fatum
A1e Why?!
A1f Guilty
A2 Daniel's Descent Into Transitus
A3 Listen To My Story
B1 Two Worlds Now One
B2 Talk Of The Town
Arranged By [Orchestral Arrangement Intro] – Joost van den Broek
B3 Old Friend
B4 Dumb Piece Of Rock
B5 Get Out! Now!
Lead Guitar – Joe Satriani
B6 Seven Days, Seven Nights
C1 Condemned Without A Trial
C2 Daniel's Funeral
C3 Hopelessly Slipping Away
C4 This Human Equation
C5 Henry's Plot
D1 Message From Beyond
Lead Guitar – Marty Friedman
D2 Daniel's Vision
D3 She Is Innocent
D4 Lavinia's Confession
D5 Inferno
D6 Your Story Is Over!
D7 Abby In Transitus
D8 The Great Beyond


Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Speciale Aanbieding

€ 17,50 € 15,00

Zolang de voorraad sterkt

U2 - Boston FM May 1983