✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Count Basie ‎– Jazz History Vol. 4 [idnr:05925]

€ 6,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Verve Records ‎– 2632 004
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Germany
Released: 1972
Style: Jazz
Media: Near Mint (NM)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*
scratches on sleeve


A1 Basie Land
A2 Instant Blues
A3 Rabble Rouser
A4 Watermelon Man
A5 My Kind Of Town
A6 Them There Eyes
B1 I'm Walking
B2 Jump For Johnny
B3 Ain't That Right
B4 Together Again
B5 She's A Woman
B6 Blues For Mr. Charlie
C1 Oh, Lonesome Me
C2 On The Sunny Side Of The Street
C3 Sassy
C4 I'm Shoutin' Again
C5 Shanghaied
C6 Eee Dee
D1 Bill Basie Won't You Please Come Home
D2 I May Be Wrong
D3 Lester Leaps In
D4 Roll 'Em Pete
D5 One O'Clock Jump



Speciale Aanbieding

€ 17,95 € 15,95

Speciale Aanbieding

€ 17,95 € 15,95

Zolang de voorraad sterkt

Blondie - The Hunter