✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Benny Andersson, Tim Rice, Björn Ulvaeus ‎– Chess [idnr:06234]

€ 7,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: RCA ‎– 42 1966
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Club Edition
Country: Germany
Released: Oct 1984
Style: Pop Rock, Musical, Ballad, Synth-pop
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Merano
A2 The Russian And Molokov/Where I Want To Be
A3 Opening Ceremony
A4 Quartet (A Model Of Decorum And Tranquillity)
B1 The American And Florence/Nobody's Side
B2 Chess
B3 Mountain Duet
B4 Florence Quits
B5 Embassy Lament
B6 Anthem
C1 Bangkok/One Night In Bangkok
C2 Heaven Help My Heart
C3 Argument
C4 I Know Him So Well
C5 The Deal (No Deal)
C6 Pity The Child
D1 Endgame
D2 Epilogue: You And I/The Story Of Chess


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072