✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Teddy Wilson ‎– The Teddy Wilson [idnr:06696]

€ 6,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: CBS ‎– 66274
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: France
Style: Jazz
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*



A1 Blues In C Sharp Minor
A2 Mary Had A Little Lamb
Vocals – Roy Eldridge
A3 Warmin' Up
A4 Sweet Lorrain
A5 Sugar Plum
A6 Christopher Columbus
A7 Too Good To Be True
A8 All My Life
Vocals – Ella Fitzgerald
B1 Rhythm In My Nursery Rhymes
B2 Why Do I Lie To Myself About You
B3 Guess Who
Vocals – Billie Holiday
B4 Here's Love In Your Eyes
Vocals – Helen Ward
B5 Sailin'
B6 Rhight Or Wrong
Vocals – Midge Williams
B7 Tea For Two
B8 I'll See You In My Dreams
C1 He Ain't Got Rhythm
Vocals – Billie Holiday
C2 Fine And Dandy
C3 I'm Coming Virginia
C4 Yours And Mine
Vocals – Billie Holiday
C5 I'll Get By
Vocals – Billie Holiday
C6 Mean To Me
Vocals – Billie Holiday
C7 I've Found A New Baby
C8 Coquette
D1 Ain't Misbehavin'
D2 Honeysuckle Rose
D3 Just A Mood Part I, II
D4 You Can't Stop Me From Dreaming
D5 When You're Smiling
Vocals – Billie Holiday
D6 Don't Be That Way
D7 If I Were You
D8 Jungle Love


Speciale Aanbieding

€ 27,95 € 23,95

Speciale Aanbieding

€ 27,95 € 23,95

Zolang de voorraad sterkt

Beatles - Live At The Hollywood Bowl