✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Spike Jones And His City Slickers ‎– Murders Again [idnr:06635]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: RCA Victor ‎– 26.28019 AS,
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Germany
Released: 1973
Style: Novelty, Parody
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Clink, Clink, Another Drink
A2 Laura
A3 My Old Fame
A4 Cocktails For Two
A5 Chloe
B1 Doin' The New Racoon
B2 Old MacDonald Had A Farm
B3 The Charleston
B4 MacNamara's Band
B5 Blowing Bubble Gum
C1 Holiday For Strings
C2 My Pretty Girl
C3 I'm Getting Sentimental Over You
C4 Secret Love
C5 Our Hour
D1 People Are Funnier Than Anybody
D2 The Man On The Flying Trapeze
D3 Der Fuehrer's Face
D4 You Always Hurt The One You Love
D5 Chareston-Mio


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072