✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Bread ‎– The Sound Of Bread- Their 16 Finest Songs [idnr:14315]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Warner Special Products ‎– PNU 9960, OP 1526
Format: Vinyl, LP, Compilatiom
Country: US
Released: 1982
Style: Soft Rock, Pop Rock, Classic Rock
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*
Small importcut


A1  Make It With You
A2  The Guitar Man
A3  Been Too Long On The Road
A4  London Bridge
A5  It Don't Matter To Me
A6  Let Your Love GoA7If
A8  Mother Freedom
B1  Baby I'm A Want You
B2  Everything I Own
B3  Aubrey
B4  Diary
B5  He's A Good Lad
B6  Sweet Surrender
B7  Dismal Day
B8  Lost Without Your Love


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt