✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Diana Ross ‎– Love Songs [idnr:14140]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: K-Tel, Arrival Records‎– KANL 195-1
Format: Vinyl, LP, Compilation, Gatefold
Country: Netherlands
Released: 1984
Style: Soul, Disco
Media: Near Mint  (NM)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1  Endless Love 
A2  Touch Me In The Morning
A3  Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To)
A4  Too Shy To Say
A5  You Are My Everything 
A6  Gettin' Ready For Love
A7  It's My Turn
A8  Ain't No Mountain High Enough
B1  Love Hangover
B2  I Though It Took A Little Time (But Today I Fell In Love)
B3  I'm Still Waiting
B4  All For One
B5  My Old Piano
B6  Where Did We Go Wrong
B7  Good Morning Heartache
B8  Reach Out And Touch


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt