✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

This Is Island [idnr:07862]

€ 4,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Island Records ‎– 88 344 XAT
Format: Vinyl, LP, Compilation
Country: Netherlands
Released: 1974
Style: Verzamelalbum
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 –Sparks This Town Ain't Big Enough For Both Of Us
A2 –Uriah Heep Something Or Nothing
A3 –Jess Roden Ferry Cross
A4 –Bryan Ferry Smoke Gets In Your Eyes
A5 –The Wailers I Shot The Sheriff
A6 –Georgie Fame Everlovin' Woman
A7 –Kiki Dee Band* I've Got The Music In Me
B1 –Roxy Music Street Life
B2 –Cat Stevens Another Saturday Night
B3 –Manfred Mann's Earth Band Father Of Day
B4 –Kevin Ayers After The Show
B5 –John Cale The Man Who Couldn't Afford To Orgy
B6 –Robert Palmer Sailin' Shoes
B7 –Sutherland Bros.* & Quiver Dream Kid
B8 –McGuinness-Flint* C'est La Vie


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt