✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Roberta Flack ‎– Love Songs [idnr:13736]

€ 5,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Arcade ‎– ADEH 125
Format: Vinyl, LP, Compilation
Country: Netherlands
Released: 1983
Style: Soul
Media: Near Mint (NM)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1  In The Name Of Love
A2  Killing Me Softly With His Song
A3  The Closer I Get To You
A4  You Are Everything
A5  You Are My Heaven
A6  What A Woman Really Means
A7  If Ever I See You Again
A8  And The Feeling's Good
B1  The First Time Ever I Saw Your Face
B2  Jesse
B3  Only Heaven Can Wait (For Love)
B4  I'm The One
B5  Let It Be Me
B6  Till The Morning Comes
B7  You've Got A Friend
B8  Feel Like Makin' Love


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Zolang de voorraad sterkt