✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Jesus Christ Superstar [idnr:13638]

€ 9,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: MCA Records ‎– MAPS 2075/1-2/D
Format: 2 × Vinyl, LP, Album Box Set
Country: Germany
Style: Prog Rock, Classic Rock
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good (VG)*
worn edges


A1  Overture
A2  Heaven On Their Minds
A3  What's The Buzz / Strange Thing Mystifying
A4  Everything's Alright
A5  This Jesus Must Die
B1  Hosanna
B2  Simon Zealotes / Poor Jerusalem
B3  Pilate's Dream
B4  The Temple
B5  Everything's Alright
B6  I Don't Know How To Love Him
B7  Damned For All Time / Blood Money
C1  The Last Supper
C2  Gethsemane (I Only Want To Say)
C3  The Arrest
C4  Peter's Denial
C5  Pilate And Christ
C6  King Herod's Song (Try It And See)
D1  Judas' Death
D2  Trial Before Pilate (Including The 39 Lashes)
D3  Superstar
D4  Crucifixion
D5  John Nineteen: Forty One


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072