✔ gratis verzending vanaf € 100,00ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijkㅤ ✔ veilig online betalen

Nederblues [idnr:11501]

€ 7,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Star Records ‎– 84.014-1
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation, Stereo
Country: Netherlands
Released: 1988
Style: Blues Rock
Media: Very Good Plus  (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 –Jan Akkerman & Kaz Lux Blue & Green (Introduction) Between Alpha & Omega
A2 –Jan Akkerman & Kaz Lux Dark Rose
A3 –Flavium Nobody Knows You When Your Down And Out
B1 –Flavium Nightlife
B2 –The Oscar Benton Blues Band* How Many More Years
B3 –The Oscar Benton Blues Band* I Left My Blues In San Francisco
B4 –Cuby + Blizzards Window Of My Eyes
B5 –Cuby + Blizzards Another Day, Another Road
C1 –Cuby + Blizzards Appleknockers Flophouse
C2 –Cuby + Blizzards Distant Smile
C3 –Barrelhouse If You Really Wanna Leave
C4 –Barrelhouse Get Like You Used To Be
C5 –Rob Hoeke And R&B Group* Drinking On My Bed
D1 –Rob Hoeke And R&B Group* Margio
D2 –Livin' Blues Wang Dang Doodle
D3 –Livin' Blues I Came Home At Night
D4 –Bintangs Ridin' On The L&N
D5 –Bintangs Traveling In The USA


Speciale Aanbieding

€ 27,95 € 23,95

Speciale Aanbieding

€ 27,95 € 23,95

Zolang de voorraad sterkt

Beatles - Live At The Hollywood Bowl