Metallica ‎– S & M [idnr:13119]

€ 31,95
Metallica ‎– S & M  [idnr:13119]

Metallica ‎– S & M [idnr:13119]

€ 31,95

Levertijd: 2 a 3 dagen
Label: Blackened Recordings ‎– BLCKND015-1, 00602547243072
Format: 3 × Vinyl, LP, Reissue, Gatefold
Country: Europe
Released: 24 Jul 2015
Genre: Rock
Style: Heavy Metal

Media: Mint (M)*
Sleeve: Mint (M)*
Opmerking: Nieuw vinyl (factory sealed)


With Michael Kamen Conducting The San Francisco Symphony Orchestra
A1  The Ecstasy Of Gold
A2  The Call Of Ktulu
A3  Master Of Puppets
B1  Of Wolf And Man
B2  The Thing That Should Not Be
B3  Fuel
B4  The Memory Remains
C1  No Leaf Clover
C2  Hero Of The Day
C3  Devil's Dance
C4  Bleeding Me
D1  Nothing Else Matters
D2  Until It Sleeps
D3  For Whom The Bell Tolls
D4  Human
E1  Wherever I May Roam
E2  The Outlaw Torn
E3  Sad But True
F1  One
F2  Enter Sandman
F3  Battery


Speciale Aanbieding

€ 24,95 € 20,00

Speciale Aanbieding

€ 24,95 € 20,00

Zolang de voorraad sterkt