✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

Frank Zappa ‎– 200 Motels [idnr:18809]

€ 23,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Bizarre Records ‎– 5C 188-92854/55
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Gatefold
Country: Nederland
Released: 1971
Style: Blues Rock, Avantgarde, Soundtrack
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Semi-Fraudulent/Direct-From-Hollywood Overture 1:59
A2 Mystery Roach 2:32
A3 Dance Of The Rock & Roll Interviewers 0:48
A4 This Town Is A Sealed Tuna Sandwich (Prologue) 0:55
A5 Tuna Fish Promenade 2:29
A6 Dance Of The Just Plain Folks 4:40
A7 This Town Is A Sealed Tuna Sandwich (Reprise) 0:58
A8 The Sealed Tuna Bolero 1:40
A9 Lonesome Cowboy Burt
B1 Touring Can Make You Crazy 2:52
B2 Would You Like A Snack? 1:23
B3 Redneck Eats 3:02
B4 Centerville 2:31
B5 She Painted Up Her Face 1:41
B6 Janet's Big Dance Number 1:18
B7 Half A Dozen Provocative Squats 1:57
B8 Mysterioso 0:48
B9 Shove It Right In 2:32
B10 Lucy's Seduction Of A Bored Violinist & Postlude 4:01
C1 I'm Stealing The Towels 2:14
C2 Dental Hygiene Dilemma 5:11
C3 Does This Kind Of Life Look Interesting To You? 2:59
C4 Daddy, Daddy, Daddy 3:11
C5 Penis Dimension 4:37
C6 What Will This Evening Bring Me This Morning 3:32
D1 A Nun Suit Painted On Some Old Boxes 1:08
D2 Magic Fingers 3:53
D3 Motorhead's Midnight Ranch 1:28
D4 Dew On The Newts We Got 1:09
D5 The Lad Searches The Night For His Newts 0:41
D6 The Girl Wants To Fix Him Some Broth 1:10
D7 The Girl's Dream 0:54
D8 Little Green Scratchy Sweaters & Courduroy Ponce 1:00
D9 Strictly Genteel (The Finale)


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072