✔ gratis verzending vanaf € 100,00 ㅤ ✔ verzending binnen 1-3 werkdagen ㅤ ✔ bestelling ophalen mogelijk ㅤ ✔ veilig online betalen

James Taylor ‎– Mud Slide Slim And The Blue Horizon [idnr:18541]

€ 6,95

2e Hands
2 a 3 dagen
Label: Warner Bros. Records ‎– BS 2561
Format: LP, Vinyl
Country: US
Released: 1971
Style: Country Rock, Soft Rock
Media: Very Good Plus (VG+)*
Sleeve: Very Good Plus (VG+)*


A1 Love Has Brought Me Around
A2 You've Got A Friend
A3 Places In My Past
A4 Riding On A Railroad
A5 Soldiers 1:13
A6 Mud Slide Slim 5:20
B1 Hey Mister, That's Me Up On The Jukebox 3:46
B2 You Can Close Your Eyes 2:31
B3 Machine Gun Kelly
B4 Long Ago And Far Away 2:20
B5 Let Me Ride
B6 Highway Song 3:51
B7 Isn't It Nice To Be Home Again 0:55


Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

Vinyl Buddy Schoonmaak Kit

€ 19,99 € 17,50

5 Delige Vinyl Schoonmaakset
2 a 3 dagen
Ean: 5060474054072